"Light in blue" - Освети в синьо, гр. Плевен


"Освети в синьо"- За първи път и в най- красивият и с най- сериозна историческа стойност град в България- гр. Плевен стана част от Световната кампания на #Autism #Speaks!

На 4 април 2019 г. Посланика на Израел в България- Н. Пр. Ирит Лилиан и кметът на гр. Плевен- Георг Спартански посетиха АВА Центъра за деца с Аутизъм за Северна България в гр. Плевен, а Н.Пр. Ирит Лилиан зарадва децата с играчки и дедактически материали за работа, подарък от израелската общност у нас!

Две от младите посланички от кампанията на Н. Пр. Ема Хопкинс Ambassador for a day- Валери Коничева и Мария Ковачева бяха до Израелската посланичка и продължават все по-често и уверено дейността си не просто като "Посланици за един ден", а и като "Посланици на доброто"!

Екипът на АВА Център"Аутизъм Днес"- Плевен запозна гостите с методите на работа по световно наложени терапевтични практики за работа с деца с аутизъм и методът и подходът, по който работи Приложения поведенчески анализ!

Точно в 20.00 светна в синьо Мавзолеят в гр. Плевен, а към осветяването в синьо към екипът специалисти от АВА Център "Аутизъм Днес"- Плевен, кметът на гр. Плевен- Георг Спартански, Н. Пр. Ирит Лилиан, се присъедини и Заместник кметът по социалната дейност в гр. Плевен- Стефан Милев!


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Autism today - Facebook

Аутизъм днес

Ул. „Витоша“ 2

София, 1000

Част от