Посещение на Валери Коничева- една от победителките в конкурса" Посланик за един ден" в АВ


#Ambassador #For #a #Day

На 26 февруари 2019 г. Валери Коничева, ученичка от гр. Плевен и една от победителките в конкурса "Посланик за един ден" , избрана от Н. Пр. Ема Хопкинс прекара един ден и се потопи в атмосферата на

#Един #ден #АВА #Център #за #работа #деца #аутизъм- #гр. #Плевен

Денят започна със супервизия- една от ежеседмичните онлайн срещи на екипите на центровете"Аутизъм Днес" със супервайзора си BCBA Deena Singer, продължи с посрещането на мобилен екип на "Ео Дент" за преглед на зъбите на децата в центъра от стоматолози, виртуози в работата с деца със специални потребности и продължи с терапевтични сесии- индивидуални и групови с децата.

Конкурсът "Посланик за един ден" се провежда по инициатива на Н. Пр. Ема Хопкинс, Посланик на Великобритания в Р България за втора, поредна година!

Дами-посланички от дипломатическите мисии в България и Лидерки от НПО сектора в България, сред които и председателят на сдружение "Аутизъм Днес" и фондация "Стъпка за невидимите деца на България"- Владислава Цолова се обединяват по повод Международния ден на жената 8-ми март 2019 г. и предоставят възможност на момичета от цяла България да изпитат усещането какво е да си „Посланик за един ден”.

Темата на конкурса е силата на личността да постигне положителна промяна в обществото и черпи вдъхновение от жените- лидери в НПО сектора от гражданските общества, които ежедневно правят точно това.

Валери Коничева си тръгна от центъра вдъхновена от високохуманните дейности и занимания, в които премина денят й и идеи за включване на свои съученици и приятели в бъдещи доброволчески активности и промяна на нагласите на младите хора към повече хуманност и респект към истинските ценности- тези, които са невидими за очите!


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Autism today - Facebook

Аутизъм днес

Ул. „Витоша“ 2

София, 1000

Част от