Доброволческа инициатива с приятелите ни от Hewlett Packard Enterprise HPE - 17 Ноември 2018 г.


Днес, на 17 ноември, приятелите ни от Hewlett Packard Enterprise HPE отново подкрепиха каузата ни- За висококвалифицирана терапевтична грижа за деца с аутизъм в България и подкрепиха с доброволния си труд Центъра за деца с аутизъм за Северна България в гр. Плевен, като облагородиха двора и градината, както и дадоха нов живот на оградата на Центъра!

Екипите на Hewlett Packard Enterprise HPE, силно разочаровани, както всички останали и огорчени от Вандалския акт над изграждащия се Център за деца с аутизъм за Северна България гр. Плевен, продължават устойчивата линия на подкрепа в труден момент!

Целият екип на The Cause team организираха благотворителен базар за домашно приготвени вкуснотии и след пълната подкрепа мениджърския екип, на 4 септевмри 2018 г. базарът беше успешно осъществен, с дарението беше дублирано от страна на HPE Foundation през HPE Gives !

Целият екип на The Cause team продължава да ни изпраща цялата си положителна енергия !

Фондация"Стъпка за невидимите деца на България" и сдружение "Аутизъм Днес" изказват благодарност и висок респект към всички приятели на каузата и на доброто!


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Autism today - Facebook

Аутизъм днес

Ул. „Витоша“ 2

София, 1000

Част от