Последно издание на "Поглед към доброто" за учебната 2016/ 2017 г.


На 28 юни 2017 г. проведохме заключителната среща от кампанията "Поглед към доброто " с учениците от София град за учебната 2016 /2017 г. Кампанията се провежда от Регионалното управление на образованието София-град, Софийският ученически съвет и Сдружение "Аутизъм днес" под патронажа на кмета на гр. София Йорданка Фандъкова и цели възпитаване в ценности и добро у подрастващите чрез срещите с успели личности в различни области, всички от които имат и благотворителна кауза!

На финалната среща за учебната 2016 /2017 г. специални гости бяха Шеф Манчев, Огнян Златев - ръководител на представителството на ЕК в България, актрисата Елена Петрова и изпълнителката и общественичка Йоана Драгнева.

Домакин беше Софийската професионална гимназия по туризъм и учениците лично бяха приготвили сладки и солени вкусотии за гостите, а бъдещите професионалисти се грижиха за комфорта на аудиторията през цялото време! Благодарим на домакините, на ръководството на Софийската професионална гимназия по туризъм - лично на г-жа Антоанета Джобева, на г-жа Ваня Кастрева, на гост-лекторите и на всички, които вярват, че светът може да бъде и добро място за нашите деца!


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Autism today - Facebook

Аутизъм днес

Ул. „Витоша“ 2

София, 1000

Част от