Част от

  • Autism today - Facebook

Ул. „Витоша“ 2

София, 1000

Аутизъм днес

Последно издание на "Поглед към доброто" за учебната 2016/ 2017 г.

June 28, 2017

 

На 28 юни 2017 г. проведохме заключителната среща от кампанията "Поглед към доброто " с учениците от София град за учебната 2016 /2017 г. Кампанията се провежда от Регионалното управление на образованието София-град, Софийският ученически съвет и Сдружение "Аутизъм днес" под патронажа на кмета на гр. София Йорданка Фандъкова и цели възпитаване в ценности и добро у подрастващите чрез срещите с успели личности в различни области, всички от които имат и благотворителна кауза! 

На финалната среща за учебната 2016 /2017 г. специални гости бяха Шеф Манчев, Огнян Златев - ръководител на представителството на ЕК в България, актрисата Елена Петрова и изпълнителката и общественичка Йоана Драгнева. 

Домакин беше Софийската професионална гимназия по туризъм и учениците лично бяха приготвили сладки и солени вкусотии за гостите, а бъдещите професионалисти се грижиха за комфорта на аудиторията през цялото време! 
Благодарим на домакините, на ръководството на Софийската професионална гимназия по туризъм - лично на г-жа Антоанета Джобева, на г-жа Ваня Кастрева, на гост-лекторите и на всички, които вярват, че светът може да бъде и добро място за нашите деца!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter