Изказваме огромна благодарност към посланиците на Дания, Финландия и Швеция в Р България

Сдружение "Аутизъм днес" изказва огромна благодарност към Н. Пр. г-н Сьорен Якобсен, Посланик на Кралство Дания в Р България, заедно с посланиците на Финландия, Швеция и Норвегия в България за направеното дарение от 3 347.96 лв. на сдружение "Аутизъм Днес" за изграждането на АВА Център за деца с аутизъм в гр Бургас!


За нас, от сдружение "Аутизъм днес" жестът е висока оценка за дейността ни, щастливи сме, че Н. Пр. г-н Сьорен Якобсен повярва в нас и продължава да подкрепя каузата ни за създаване на все по-добри условия в България за качествена терапия на деца с аутизъм и достоен живот на децата и техните семейства!


Преди шест години беше изграден първият център в България за истинска висококвалифицирана терапевтична грижа за деца с аутизъм в сграда, предоставена ни от Столична община и само с помощта на дарители и приятели на каузата сградата се превърна в място, където децата под грижите на специалистите на сдружението подобряват комуникативните си умения и придобиват с всеки изминал ден все повече социални умения, правят родителите си щастливи и все по-спокойни за тяхното развитие и бъдеще!


От повече от две години АВА Център по поведенческа и комплексна терапия "Аутизъм Днес " в Плевен помага на децата с аутизъм от цяла Северна България!


Остават ни да съберем още 41 650 лв., за да бъде изцяло довършен ремонта на сградата в Бургас и за Месеца за информираност за аутизма през април, АВА Центърът в Бургас да зарадва децата и родителите, които ни очакват вече повече от година!


Респект!
Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Autism today - Facebook

Аутизъм днес

Ул. „Витоша“ 2

София, 1000

Част от